Heippa!

Eilen alkoi taas nutraaminen. Päivällä söin töissä 2 nutri suklaakeittoa ja sitten kotiin päästyäni kävin kaupassa (kyllä tuli kauhee hiki) ja sen jälkeen koiran kanssa pitkä lenkki rantaan. Vasta lenkin jälkeen söin sitten fetasalaattia ja muutaman kevytnakin. Nukuin pari tuntia siinä 18-20 ja kun heräsin otin pikapuuro vadelma ja mustikkakeittoa.

Myöhemmin iski viel nälkä niin valitettavasti sorruin ottamaan lisää salaattia + pari kevytnakkia sekä kahvia.. yöunet jälleen olemattomat, ei pysty nukkumaan öisin kun on niin kuuma, siitä on tullut oikeen riesa.

Tänään olis vuorossa töitä 6.30-14.30, sitten kotiin ja kello 17 kaverin ja koirien kanssa pitkä lenkki. Illemmalla ei mitään ihmeempää tiedossa, varmaan nukun taas...

Eilisen nutrailun tuloksena vaatteet ei meinaa pysyä päällä, sekin pieni turvotus mikä oli on lähtenyt.. Odotan innolla että aikaa menee se 3 viikkoo ja näen taas paljon se näkyy kiloissa. Yritän tehdä myös illalla vatsat, rinnat ja hauikset, jos jaksan crossaan viel kotona..

Susan