Moikka!

Kävin eilen illalla vaa'alla ennen nukkumaan menoa. Ajattelin että nyt käy huonosti kun sain painon viime viikon lopulla juuri sinne 64 puolelle niin odotin et painoa olisi ehkä tullut jopa 2 kg takas.. mutta vaaka näyttikin 65,7. Tämä on hienoa! Iltapainoksi mainio luku. Aamulla taas unohdin mennä vaa'alle.

Töissä on ollut rankkaa tänään. Tosi kiire. Eilen kävin kaupassa ja sen seurauksena otin ihanaa aamupalaa; turkkilaista jogurttia pari lusikallista, mustikkakeittoa ja raejuustoa. Aamu 8 jälkeen en oo syönyt muuta kuin lounaan äsken. Ja sekin oli vaan salaattia ilman mitään kanaa tai fetaa.. nyyh. Illalla kanan kanssa isompi annos. Ainiin ja pieni mandariini meni kans nassuun.


Odotan innolla mitkä on lukemat huomenna aamulla!

Oon menossa ulkomaille ja kattelin että sieltä saa kaikenlaista laihdutustablettia. Yksi oli nimeltään ADIOS-tabletit. Yksi oli laihtunut 7 kiloa yhden paketin aikana, mutta epäili niiden vaikutusta siltikin.. oli vissiin laihdutellut muullakin tavoilla kuurin aikana. Kertoi että ikävinä sivuvaikutuksia on vessassa ravaaminen eli vilkastunut aineenvaihdunta mutta sitäkin ikävämpi oli hiusten lähtö. Mahdanko uskaltaa ostaa noita sieltä?


Susan