Heips!


Kaks vapaata on mennyt ihan hirveen nopeesti. Eilen vielä söin mielestäni kohtuullisesti (en ole siis taaskaan nutrannut kahteen päivään) mutta tänään kaikki on mennyt päin mäntyä. Mun 5 minuutin eläinlääkärireissu pilaantu kun auto jätti mut ja koiran parkkiin kaks kertaa tänään. Sain aina apua pyytämällä lähelle osunutta tyyppiä antamaan autoon virtaa ja se käynnistykin nätisti mutta ilmeisesti akussa tai laturissa on vikaa sillä huolimatta siitä et ajaako sillä tunnin vai kaks niin auto ei suostu sammuttamisen jälkeen käynnistymään.

Eilen heräsin myöhään, koiran kanssa lenkki ja aamu mysli naamaan. Sit porukoille kun olin luvannut käydä, siel ei tapahtunut mitään joten kävästiin vähän kaupoilla proidin tyttöystävän kanssa. Söin eilen mutsilla välipalaksi kreikkalaista kerma-hunaja juttuu ja myöhemmin pienen lautasen spagettia.

Kotona iski viel nälkä illalla joten kananreisi+tacot+ranskan kermat naamaan.

Oon siis ilman autoa menossa huomenna töihin bussilla.. tietää kävelyä mutta tietää myös stressiä ja rahanmenoa.

Tänään ostin sit tähän suruun kismetin, se meni aamumyslin jälkeen naamaan noin vaan. Sit viel cola zeroo ostin ja sen söin ruoan kanssa eli otin joskus 17 aikoihin kananreittä, ranskiksii ja nakkeja. Sit irtokarkkeja päälle. SIt toivoin selviäväni ilman mitään ihmeempii tän illan mut aloin nyt tekee ruoka evääks huomiseks ja onkin niin nälkä et otan varmaan vähän siit kanasuikaleit + pastaa. EI HYVÄ OLLENKAAN. ehkä huomenna töissä menee taas kohtuudella nutraten ja tota evästä mitä aion ottaa mukaan. 

Ja vkl la vapaa ja su 10h töitä niin ainaskin su menee varmasti kevyesti. Ja vatsa on kyllä pienistä mokauksista huolimatta kiinteytynyt nutraamisen ansiosta parissa viikossa niin et sitä ei juurikaan enää näy.

Palaan ruotuun pian. Pitäs viikko viel jaksaa olla kivasti, sit la 19.3 mennään tyttöjen kans pitkästä aikaa juhlimaan.

Susan