Hei!

 

Kävin aamulla kello 9.00 vatsatähystyksessä. Se oli elämäni kauhein kokemus. Mä pidin silmiä kiinni mutta se putki kun tungettiin kurkkuun .. tuntui siltä että kaikki sisuskalut repeisi ihan just. Oksetti niin paljon. Selvisin siitä onneksi loppujen lopuksi aika hyvin, yökäytti kyllä aika paljon mutta eniten sen homman jälkeen.

 

Sen jälkeen menin kauppaan nopeasti käymään ja kotiin nukkumaan tunniks.. sit kun heräsin käytiin viel uudelleen koiran kanssa lenkillä ja sain pikku hiljaa ruokaakin alas. Oli vähän heikko olo kun ei ollut syönyt 14 tuntiin tai juonut 8 tuntiin.. hohhoijaa.

 

Selvisi sen verran että mulla on refluksitauti. En ole varma miten tähän asiaan suhtautuisin. Tiesin että mulla voisi olla se, mutta jotenkin tuntuu kurjalta että siihen ei ole paljoa hoitoja, joko leikkaus tai lääkkeet. Kokeillaan aluksi vielä kerran erilaisia lääkkeitä, hain ne tänään ja ehin ottaa ennen töitä mutta vieläkään ei tunnu olevan mitään muutosta.

 

Loppupäivän olen viettänyt töissä ja on ollut kyllä ärsytymystä ja väsymystä ilmassa..Jotenkin olisin halunnut levätä kotona tänään mutta ei lääkäri kirjoita sairaslomaa tosta hommasta.. olo on ollut ajoittain huono ja vieläkin tuntuu mahassa että siellä on käynyt se letku.. hyi! No onneks pääsen just kotiin lepäämään..

 

Susan