Hei!


Palataan vielä eiliseen iltaan. Lähdettiin koiran kanssa iltalenkille heti töiden jälkeen, oli kuuma joten vaihdoin päälle hihattoman topin.. käveltiin lähelle olevan lammen laiturille jossa oli teini porukka kännäämässä eikä jaksettu kattella sitä touhua. Takas tullessa huomasin koiran jo vähän läkähtyvän joten lenkki jäi semmoseen puoleen tuntiin. Kotona otin sitten jumpasta kaiken irti, tein vatsalihaksia, myös syviä.. hauikset, selkälihakset, rinnat.. ja crossasin jonkin verran.. 


Laitoin kanakeiton liedelle ja aloin imuroimaan. Sen jälkeen kun kanakeitto valmistu syötiin sitä koiran kanssa pikkusen (ei ollut hyvää koska ostin vahingossa thai kanasuikaleita ja ne on karseita).. sit sauna olikin jo lämmennyt joten saunaan ja hiusnaamia sekä vartalokuorinta actioniin. Saunan jälkeen levitin itseruskettavat. 

Lopulta mentiin jo 22 aikaan nukkumaan ja nukuttiin sikeesti 8 tuntia. 


Tänään aamulla aamulenkki, ei maistunut aamupala joten jätin sen väliin ja lähin ajelemaan töihin 7.30. 

Oon syönyt tänään vaan allevon suklaa sheikin, ei ole maistunut sen jälkeen vielä mikään muu kahvia lukuun ottamatta. Aika kummallista.. meen ottamaan sitä kanakeittoa tunnin päästä ja lupasin itelleni että suuntaan kauppaan vielä tänään töiden jälkeen. Vähän niin kun loman kunniaksi :)

Sit alkaa tosiaan loma ja huomenna illalla treffit tyttökavereiden kanssa keskustassa, mennään kattomaan elokuviin joku leffa.. Yritän tänään syödä kevyesti illankin, eilen meni nimittäin kanakeiton pahan maun takia sit vielä jogurttia, melonia ja pari palaa suklaata. Not good!

Mut kaupasta olis tarkotus ostaa siis limua, jotain hyvää kanaa ja menolia + mansikoita.

Edelleen odottelen, että lukemat olis 63....


Susan