Hei!

Helpotus. Kävin uudelleen kalorilaskurissa kun jäi vaivaamaan se päivällä saatu lukema. Kirjasin sinne kaiken mitä olen syönyt tänään, sekä päivällä että illalla ja näyttäisi et olisin syönyt 1233 kaloria. Ja saisin syödä 1788 jolloin en laihtuisi. Mutta jäin siis huomattavasti alle sen =) Jippii!

Mun mielestä olisi järkevää syödä jopa 1500 kaloria ja kuluttaa siitä vaikka 300 liikunnalla mut mä en vaan jaksa koiran kanssa enempää noit lenkkejä, aamusin ja iltasin on pakollnen 15-20 min lenkki. Ja sit töiden jälkeen käydään pidempi, joku 30-45min lenkki. Osittain löntystelyä kun koira on pienikokoinen ja jää koko ajan johonkin jälkeen mut kuitenkin parempi kuin ei mitään.

Niin ja tein tänään monet lihassarjat kotijumppana, se jäi eilen tekemättä.

Harmi kun ei ole vaakaa, mut vatsan alueelta on lähtenyt nesteitä.. toivois et menis pari viikkoo nopeesti eteenpäin et näkis taas tuloksia ihan oikeesti pitkästä aikaa!

Stemppiä kaikille!

Tavoitteeksi voisin asettaa jouluun mennessä -6kg. Jos tietäisin paljon painan nyt niin tuo olis paljon helmpompaa määrittää.. mut sanotaan jos painan vaikka sen 65kg niin tavoite olisi yksinkertaisesti päästä alle sen 60. Mikäli saatuani vaa'an taas käyttöön totean painavani enemmän niin silloin varmaan joku 62 olis jees. En voi missään nimessä painaa ainakaan kovin paljoa lähelle 70, se on varma..

Susan