Hei!

Töissä, oli aika rattoisa aamu. Kello 10 ylös 5 tunnin yöunien jälkeen ja heti pepsi maxia ja meikkia naamaan, kello 11 tuli kaveri ja tehtiin koirien kanssa piiiitkä lenkki rantaa pitkin kaupan kautta puistoon. Kello 12-13 istuttiin puistossa syöden lohisalaattia ja vadelmia sekä kirsikoita ja sit pitkä lenkki kotiin ja nopee vaihtaa vaatteet ja töihin. Täällä ollaan :)

Selvisin viikonlopusta ja ekan kerran piiitkään aikaan voin sanoa nukkuneeni hyvin ja olevani energinen. Viimesen viikon ajan ne on paitsi jäänyt lyhyiksi mutta myös helteen takia olleet katkonaisia.

Kerrataas viikonlopun tapahtumat läpi, suhteellisen nutriton viikonloppu. Perjantaina pääsin 16.30 kotiin töistä, olin kello 17 autokatsastuksessa joka oli siis se jälkitarkastus. Mun yllätykseksi siellä ei ollut ollenkaan jonoa ja pääsin 10 minuutissa lähtemään sieltä, auto oli kuulemma loistavassa kunnossa!

Heti sen jälkeen vein koiran pitkälle lenkille ja sit söin ruokaa eli salaattii limuu jne. Ajattelin lähtee näkee kavereita kun oli energiaa kello 18 aikaa mut kellään ei ollut aikaa niin menin nukkumaan ja heräsin 20 jälkeen mut nukahdin uudelleen ja nousin 22 vasta.
Olin niin poikki että menin nukkuu joskus 3 aikaan taas ja herätys oli kello 7 sinne kirpputorille.

Nousin suhteellisen kivuttomasti aamulla ja olin 8.30 kirpputorilla. Kaveri ehdotti että mennään sen jälkeen ostaa salaattia + kanaa ja tehdään ruokaa. Mentiin meille ja otettiin fetasalaattia, patonkia + kanasuikaleita ja sen jälkeen tehtiin piiiiitkä lenkki rantaan ja otettiin siellä jäätelöt. Kun ne lähti 16 aikaan olin aivan naatti.

Sunnuntaina 5 tunnin yöunien jälkeen pakotin itteni ylös kello 9 ja 11 olin jo rannalla kaverin kanssa, kävin tietysti aamulenkin koiran kanssa.. huolimatta hiukan pilvisest säästä ilma oli lämmin ja siellä oli paljon ihmisii.. nautittiin jäätelöt, cola zeroo sekä pari karjalanpiirakkaa.. oltiin 14 aikaan sit matkalla sen vanhempien ja mun porukoiden kanssa yhteiselle grillausreissulle puistoon. Perheiden voimin syötiin grillattuu kanaa ja kasviksii ja juotiin limuu. Lähdettiin sieltä kello 19 ja sit heitin vaan porukat kotiin ja lähdin viel samaiselle kaverille viettää iltaa.

Meinattiin siel lähtee vuokraa leffa mutta päädyttiin vaan 22 aikaan lähimmälle bensikselle ostaa salaattiaineksia kun meille iski nälkä. Ostettiin myös karkkii ja jäätelöö mut salaatin jälkeen maistu vaan karkki, jäätelö jäi syömättä.. lähdin puolen yön aikaan kotiin, satoi ihanasti.

Semmosta tällä kertaa..

Susan