Mun pyykinpesuaine on loppunut. Ja siitä on seurannut niin iso pyykkivuori ettei ne mahu enää pyykkikoriinkaan ja päätin et lähen nyt pikapikaa töistä suoraan ostaa pyykinpesuainetta ja pyykkään illan. Niin ja saatan samalla ostaa jätskiä makeanälkään.
 
Hedelmäsalaattia on mennyt pari päivää aamuin ja illoin. Se on hyvä korvike makealle mut jotain tarvitsis mikä ei ole niin pahasta.
 
Kirjotin kalorilaskurin päivän syönnit ja siellä sanottiin että olisin syönyt jo n. 1300kaloria. Sit heitin sinne kevyet lenkit mitä tehdään koiran kanssa + muita tietoja.. jolloin nopeesti laskettuna saisin syödä enää tänään 600 kalorin edestä. Tuntuu jotenkin tosi vähältä. Kun yleensä töistä kotiin päästyäni syön vielä illallisen ja sit jotain iltapalaa.. pitää varmaan alkaa suosiolla korvaamaan muutamii aterioita nutreilla. Mut aamupala on tärkee olla kiinteetä ja lounaaks ei nyt pelkkää nutrii haluis syödä.. illatki pelkällä nutrilla tuntuu tylsiltä. Mitä sitä keksis? Kuitenkin haluais käydä kaupassa ostaa kaikkee terveellistä ja tärkeetä mut rahaa ei oo paljoo seuraavat pari päivää..
 
Ja miksi ravitsemusterapeutti sanoi et nuudelit on ok?