Ihanaa perjantaita kaikille :) Mullakin se muuttu hetki sitten ihanaksi kun sain yhden tosi paljon vaivanneen asian kuntoon. Soitin ja selvitin yhen asian ja nyt kaikki on tosi hyvin. Sen kunniaksi vedin pullan. Ei hyvä.

Eilen menin koiran kans lenkille ja toivon selviäväni illalla salaatilla ja marjasmoothiella mutta otin viel palan pizzaa eli kalorit meni yli 1000. Tein mä onneks ennen ruokaa vielä vatsat, rintoja ja hauiksia en millään jaksanut.

 

Tänään käytiin taas pitkällä lenkillä aamulla ja söin aamulla  melkein samanlaisen aamupalan kuin eilenkin; mysliä+jogurttia, marjarahka seos, puolet kahvista.

 

Ja äsken ton pullan + kahvin. Elikkä tiedossa työillaksi eli 22 asti ainaskin pala pizzaa ja nutri. En ehkä jaksa kahta syödä kun otin ton pullan. Muilta herkuilta on vältytty, vaikka tänään teki mieli mennä ostamaan viikonlopun kunniaksi light siideri tai suklaapatukka. Lupasin tosiaan su leffassa ottaa niitä irtokarkkeja ja lauantaina meen kaverille yöks niin sovittiin et syödään salaattia ja juodaan valkkaria. Ehkä se riittänee?

 

Otin mun farkut tänään pesun jälkeen jalkaan ja kyllä voin suoraan sanoa että nesteet on kunnolla lähteneet liikkeelle nimittän vatsa meni sisään ja ei jäänyt mitään epämääräsiä jenkkoja ulko puolelle. Eilen illalla kuvasin mun säälittävää vatsaa ns. ennen jälkeen kuvia varten mut kamerassa näytin mun jumppavetimissä ihan kauheelt kun peilissä näytin mielestäni ihan kivalta.

 

Kohta tarkistan onko mikään kuva julkaisemiskelpoinen :D


Susan