Moikka!

Kiire ja kiire. Töissä ja töiden ulkopuolella.

Viikonloppu meni hujauksessa. Lauantaina oli heti 12 alkaen muutto (pikkuveli ja sen tyttöystävä), olin siellä melkein 4 tuntia, sit mutsin pihan talkoisiin grillaamaan tunniksi. Ja sen jälkeen kotiin tunniksi koiran kanssa lenkkiä ja koira kainalossa lähdin sit 18 aikaan vielä äidin kanssa kasvohoitoo tuttavaperheelle. Kotona 22 jälkeen, aamulla kello 6 sunnuntaian herätys kirpputorille jonne mentiin myymään kavereiden kanssa, siellä meni koko päivä kello 16 asti.. sit taas kokkaamista kotona, parin tunnin päiväunet ja porukoille 20-22. Sit eilen ja tänään työvuorossa 10-18. Eilen tuli vielä kaveri kylään illalla 19 aikaan ja lähti vasta puolilta öin.. sit käväsin suihkussa iltalenkin jälkeen. Kiire siis tosissaan.

No onneks enää pari tuntia töitä, sitten alkaa kahden päivän vapaa, ohjelmaa on kerrakseen ja sit enää pe, la ja su töitä ja alkaa loma. Viikon päästä näihin aikoihin lähtee lento mulla Lontooseen, sitä odotellessa!

Oon kärsinyt kovista vatsahapoista ja ruokailu on ollut kevyempää taas pari päivää mutta perjantaina vatsatähystyksen jälkeen syöminen lähti jotenkin käsistä.. mut ollaan taas ruodussa. Viel ois viikko aikaa tsempata ennen reissua mutta nutreja en oo saanut ostettua..

Susan